Persoonlijke ontwikkeling.

Bij onze vereniging worden avonden gehouden waarin de persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Avonden waar de leden zich mogen en kunnen ontwikkelen op diverse spirituele onderwerpen. Je kunt dan denken aan magnetiseren, spreken in het openbaar en vele andere onderdelen op het spiritueel gebied.
Rida Osinga heeft ooit iets aangegeven om zich te willen ontwikkelen in het spreken voor een groep. Als onderwerp koos Rida: “Wat weten we van het echte verhaal over de Maya’s?”

Onderstaand de samenvatting van een avondvullende en  duidelijke lezing van Rida.


Een lezing over de Maya’s door Rida Osinga.

Voor de pauze werd er over het ontstaan, de geschiedenis etc. van de Maya”s gesproken. Met name over de geboorte van een nieuwe wereld op 22 december 2012, eindigend op 21 december 2012 na een cyclus van 25.625 jaar. Velen dachten dat de wereld op die dag zou vergaan, maar de “Oudsten”  hebben dit nooit beweerd! De Maya voorspelling is er een van hoop en schoonheid, beginnende op 22 december 2012. De oude manier van leven zal stoppen. Het wordt een  openbaring van bewustzijn. Een vergelijking werd  gelegd met onze kring, waarin we ook de samenwerking zoeken met het universum.
Na de pauze werd onze Gregoriaanse kalender t.o.v. de 13 Manen kalender bekeken, waarin  de verschillen tussen die twee werden aangegeven.  Daarnaast werd er uitleg gegeven over  de Tzolkin, de heilige kalender van de Maya, bestaande uit 20 Zonnezegels en 13 Tonen. Hierna kon ieder zijn geboortedatum uitwerken en een plek geven op de 260-daagse Galactische kalender “De Tzolkin”.

Niet alleen Rida heeft zich op haar gebied persoonlijk kunnen ontwikkelen, maar ook de aanwezigen staken veel op over de inhoud van de lezing. Veel raakvlakken op het spirituele gebied tussen de Maya’s en onze vereniging kenmerkten deze lezing.
Het was een geweldige leerzame avond waarin we mochten kennismaken met het verleden en het gedachtegoed van de Maya’s.

Rida, veel werk en voorbereiding heb je er in gestoken en het resultaat mocht er zijn.

Heel veel dank daarvoor!

Heeft u belangstelling en wilt u eens een ledenavond meemaken, dan bent u van harte welkom. Neem vooraf wel eerst even contact op met één van de bestuursleden. Voor een bezoek aan een openbare avond vraagt onze vereniging een vergoeding van € 5,00, voor een bezoek op een ledenavond vragen we geen vergoeding.