Afsluitavond.

Mijn gevoel en blijdschap op donderdagavond 26 mei over de lieve mensen, leden en genodigden, die het mogelijk hebben gemaakt dat wij als vereniging weer een goed seizoen achter ons hebben gelaten, wil ik met iedereen delen.
De avonden worden steeds mooier en vooral leerzaam. Samen werken we hieraan en werpt het zijn vruchten rondom ons af. We merken steeds meer in de loop der tijd dat ieder van ons zijn steentje bijdraagt aan het delen van kennis die, hij of zij, heeft verworven met elkaar. Het is heel fijn dat we kunnen zeggen:  “Ik ben lid van een Vereniging die deelt en met elkaar samenwerkt!”, zoals ook in de naam van onze vereniging opgesloten zit.
De laatste Ethische avond verliep anders dan we gewend waren. In de kring verwelkomden we weer nieuwe leden en dat was fijn. Het gaf iets speciaals aan de avond, ook al omdat het de laatste avond van het seizoen was, verliep de avond heel sereen en emotioneel. Alle kringleiders wil ik dan ook dank zeggen voor hun werk rondom de kring, ook de nieuwe kringleiders doen hun werk goed en werken als een geheel samen met de anderen. Ik merk ook dat iedereen vertrouwen in ze heeft en dat is zeker op kringavonden belangrijk.
De ziekendiensten werpen steeds weer hun vruchten af en allen die hiervoor kracht bij ons vraagt krijgt die dan ook. Ik wil dan ook zeggen tegen ieder die thuis is en niet kon komen door ziekte:  “Wij denken aan jullie en weet dat ook in de zomerstop wij niemand zullen vergeten! Omdat wij dan ook thuis op donderdagavond om 8 uur even 5 minuten aan jullie denken bij een kaarsje”.
De  afsluiting van de kringavond verliep iets anders, omdat we de laatste avond voor de vakantie gezellig samen met hapjes en drankjes wilden afsluiten. Ik wil de leden bedanken die voor een extra hapje zoet en hartigheid hebben gezorgd.
Ik kijk dan ook terug op een fijn en Liefdevol verenigingsseizoen, wat mij dan ook veel vertrouwen geeft voor de toekomst omdat we goed draaien en nog steeds groeiende zijn.
Mede dankzij de hulp en medewerking van de “vrijwilligers” van de Bovenkruier, is het mogelijk om de zaal steeds weer gezellig en sfeervol in te richten. Natuurlijk onze dank hiervoor.

Geniet van de zomer met hopelijk mooi weer en namens het gehele bestuur wens ik iedereen een fijne zomer toe en  zien we elkaar in september graag gezond terug.

Namens het bestuur Gonnie