Donderdag 29 oktober was het dan zover, een avond met helderziende waarnemingen van foto’s van overleden personen door Loes van Loon. Voordat de avond daadwerkelijk kon beginnen, moest de zaal ruimer worden opgezet. De schuifwand moest open om ook gebruik te kunnen maken van de aangrenzende ruimte en stoelen moesten worden bijgezet. Een behoorlijke opkomst waar we erg trots op zijn.
Toen iedereen gezeteld was, kon de avond aanvangen. Gonnie Hin opende de avond met een welkom aan iedereen die aanwezig was. Daarna werd er een lied gezongen. De keuze was het lied “Boven de sterren” Bij elke samenkomst van onze vereniging wordt een ziekendienst gehouden. Wim Rob ondersteunde de korte ziekendienst muzikaal.
Daarna werd het woord aan Loes van Loon gegeven.
Op de tafel lagen, mede gezien de grote opkomst, veel foto’s, enkele bloemen en voorwerpen. De avond vorderde, en velen mochten boodschappen van Loes ontvangen. De gids van Loes, Hebenes, was duidelijk daarbij aanwezig. Dit was te merken aan: “Mijn Heeb of Hebie zegt …..”
In een hoog tempo wist Loes contact te leggen en de boodschappen door te geven. Zuiver en raak. Vragen bleven uit de boodschappen niet achter, want alle boodschappen werden veelal afgerond met:”Kan je me volgen, snap je het nog of heb je nog een vraag?” De boodschappen, luid en duidelijk met daar waar het kon een dosis humor.

Het was ruim tien uur geweest en de avond moest afgesloten worden.

Gonnie sloot de avond af met een dankwoord aan Loes van Loon en allen die hebben bijgedragen aan deze avond. Afgesloten werd met de collecte tijdens het zingen van een lied.

We mogen terugzien op een geweldige en boeiende avond met mooie en zuivere boodschappen.

Dank je wel Loes!

 

Wim