Allerzielenviering door Wilma ter Horst.

Op 31 oktober werd bij onze vereniging de Allerzielenviering gehouden. Wilma ter Horst verzorgde deze avond met een bloemenseance.

Bij binnenkomst konden de gasten en leden hun eigen bloem, boeket, plantje, mandala of een ander voorwerp op een gereedstaande tafel leggen. Wat een pracht om de kleuren van het geheel bij elkaar te zien.

Om 20:00 uur begon de avond. Rida Osinga opende de avond met een welkom aan de gasten en de leden. In het bijzonder een welkom aan Wilma.
We zijn gewend om bij elke bijeenkomst de avond te beginnen met het zingen van een lied. Op verzoek van Wilma werd het lied “ Macht der Liefde” gezongen. Vervolgens werd, zoals gewoonlijk, een ziekendienst gehouden die door Wim Rob muzikaal werd ondersteund

Wilma werd daarna uitgenodigd om de avond verder te verzorgen. Zij gaf aan de hand van hetgeen op tafel lag de boodschappen die zij ontving. Na elke boodschap van een dierbare en/of een persoonlijke boodschap werd de mogelijkheid gegeven om een aanvullende vraag te stellen. Wilma bracht de boodschappen helder en duidelijk zoals zij die aangereikt kreeg. Iedereen die iets op de tafel had neergelegd mocht een boodschap ontvangen.

Het was ruim tien uur geweest toen Wilma alle bloemen, boeket, plantje, mandala of een ander voorwerp had behandeld.

De avond werd door Rida afgesloten met een woord van dank aan Wilma. Aanvullend werd door Diny Rob het geheel afgesloten met een prachtig boeket bloemen voor Wilma.

Op verzoek van Wilma werd het lied “Abba Vader” gezongen en afgesloten met een collecte.

 

Dank je wel Wilma voor de mooie avond die je voor onze vereniging verzorgde.

 

Wim.