Allerzielenviering met Wilma ter Horst.

Op 2 november jl. werd bij onze vereniging de Allerzielenviering met een bloemenseance gehouden. Een avond die verzorgd werd door Wilma ter Horst, een bekend medium uit Noord-Brabant. Zij verzorgt ook avonden op diverse plaatsen in het land.  
Bij binnenkomst konden de gasten en leden hun eigen bloem(en) op een gereedstaande tafel leggen. Wat een pracht om de kleuren van het geheel bij elkaar te zien.

Om 20:00 uur begon de avond. Gonnie opende de avond met een welkom aan de gasten en de leden. In het bijzonder heette zij Wilma ter Horst welkom. Verder gaf zij uitleg over de betekenis van Allerzielen met de boodschap dat dood niet dood is en er leven na dit leven is.
We zijn gewend om bij elke bijeenkomst de avond te beginnen met het zingen van een lied. Deze avond werd het toepasselijke lied ‘Boven de sterren’ gezongen.
Vooraf aan de ziekendienst werd door Gonnie een kaars ontstoken en werd extra aandacht gevraagd voor de personen die werden genoemd. De ziekendienst die daar op volgde, werd muzikaal ondersteund door Wim Rob.

Wilma werd daarna uitgenodigd om de avond verder te verzorgen. Zij gaf aan de hand van de bloemen boodschappen door van één of meerdere dierbaren aan de persoon die de bloemen had neergelegd. Wilma bracht de boodschappen, helder en duidelijk, zoals zij  die aangereikt kreeg. 

Het was ruim tien uur geweest toen Wilma alle bloemen had behandeld.

Gonnie bedankte Wilma voor het verzorgen van deze fijne avond en de aanwezigen voor hun steun en medewerking.

Dank je wel Wilma voor deze prachtige avond.

Wim.