Begin seizoen 2019 – 2020


In de maanden juni, juli en augustus zijn er, zoals elk jaar, geen bijeenkomsten van onze vereniging gehouden. Wel is er in die maanden toch enige verbondenheid met elkaar. Elke donderdagavond of op een ander moment, als we niet bij elkaar zijn, werd door velen van ons om acht uur een kaars gebrand. Hiermee werd met elkaar een kring van licht gevormd voor moeder aarde, vrede en begrip, steun voor wie het nodig heeft, genezing voor de zieken en kracht voor jezelf. Alle activiteiten vanuit onze vereniging staan dus niet stil, we blijven samenwerken. 
Tijdens de zomerstop zijn er altijd mensen die te maken hebben gekregen met tegenslag of het verlies van een dierbare. Wij wensen hen veel sterkte toe. Gelukkig zijn er ook mensen die tijdens de zomerstop genoten hebben en allerlei mooie ervaringen hebben opgedaan.

Het is weer bijna zover dat we gaan starten met onze verenigingsavonden. De eerste avond is op donderdag 5 september. We starten dan met de ontwikkelingskring. Deze avond is eigenlijk bedoeld voor de leden.

Verder zal deze maand avonden gehouden worden met:

 • 5 septemberLedenavond
  Ontwikkelingskring                 

 • 12 septemberLedenavond
  Intuïtieve ontwikkeling

 • 19 september Ledenavond
  Ethische kring                          

 • 26 september Openbare avond
  Paranormale avond (Toegang vrij) Aanvang19:30 uur tot ongeveer 22:00 uur.

Onze vereniging heeft een open karakter en daarom is het voor de niet-leden mogelijk om een keer een ledenavond mee te maken. Heeft u belangstelling om zo’n avond  mee te beleven, dan dit wel even vooraf aangeven aan een bestuurslid.

Via onze site ( www.grs-medium.nl ) kunt u contact opnemen met het bestuur en/of meer informatie over onze vereniging.

 


Namens het bestuur,

Wim Rob.