Bijenwastekeningen 26 november 2015.

Donderdagavond 26 november jl. was er weer een openbare avond bij onze vereniging. Een avond die verzorgd werd door Wilma ter Horst.
Gonnie Hin, onze voorzitter, opende de avond met een welkom aan iedereen en was blij was met de grote opkomst. Daarna werd, zo als gewoonlijk, begonnen met het zingen van een lied en een korte muzikale ziekendienst.

Wilma ter Horst, een bekend medium in Noord-Brabant, verzorgt avonden op diverse plaatsen in het land. 
Ook voor onze vereniging verzorgde Wilma een mooie avond. Met haar zelfgemaakte bijenwas tekeningen, in allerlei kleuren en figuren, gaf zij persoonlijke boodschappen door. Ook konden de boodschappen een boodschap betekenen voor anderen in de zaal.
Wilma is in de jaren dat zij dit werk doet in haar ontwikkeling gegroeid en geeft de boodschappen door zo als ze die aangereikt krijgt. Op die manier brengt zij de boodschappen in alle zuiverheid. Zo ook deze avond waren de boodschappen die Wilma mocht doorgeven helder en duidelijk. Door de grote opkomst werden niet alle tekeningen behandeld, maar de mensen mochten wel een mooie bijenwas tekening mee naar huis nemen en kijken of voelen wat het met hen zou doen.

 Al met al kunnen we terugzien op een geweldige mooie avond waarin Wilma haar boodschappen in alle zuiverheid mocht brengen.

Wilma, heel veel dank voor deze prachtige avond.  

 

Wim 

Bijenwastekeningen verzameling

Ook houdt de vereniging besloten avonden. Heeft u belangstelling en wilt u zo’n avond eens meemaken, dan bent u van harte welkom. Neem daar voor wel eerst even contact op met één van de bestuursleden. 
Uiteraard vragen we voor deze avonden geen vergoeding van € 5,00.

Op onze website vindt u de gegevens van het bestuur (onder ‘contact’) van onze vereniging.