Bijenwastekeningen 29 september 2016.

Donderdagavond 29 september jl. was er weer een openbare avond bij onze vereniging. Een avond die verzorgd werd door Wilma ter Horst, een bekend medium in Noord-Brabant. Zij verzorgt ook avonden op diverse plaatsen in het land. 
Gonnie Hin, onze voorzitter, opende de avond met een welkom aan iedereen. Na het zingen van een lied werd, zo als gewoonlijk, een korte muzikale ziekendienst gehouden.
Daarna begon Wilma aan haar gedeelte. 
Van de tekeningen, in allerlei kleuren en figuren, gaf zij persoonlijke boodschappen door. Boodschappen welke betrekking konden hebben op gezondheid, werk, spirituele ontwikkeling en vele andere onderwerpen.  Ook konden de boodschappen een boodschap betekenen voor anderen in de zaal.
Wilma geeft de boodschappen door zo als ze die aangereikt krijgt. Op die manier brengt zij de boodschappen in alle zuiverheid. Zo ook deze avond waren de boodschappen die Wilma mocht doorgeven helder en duidelijk. Al met al kunnen we terugzien op een geweldige avond waarin Wilma voor onze vereniging een mooie avond verzorgde met haar zelfgemaakte bijenwastekeningen.

Wilma, heel veel dank voor deze prachtige avond.  

Wim

PS.:
Het bekende medium Trevor Burgoyne en zijn vrouw Corrie komen donderdagavond 13 oktober naar onze vereniging Geestelijk Rationele Samenwerking voor het verzorgen van een paranormale avond.Vertaling is aanwezig.

100_60211 100_60281

 

100_60201 100_60241

 

 

 

 

 

 

 

 

 

100_60321 100_60181