Een avond in de Kerstsfeer.

De avond in de kerstsfeer van onze vereniging werd gehouden donderdag 19 december  in “De Bovenkruier”. Bij binnenkomst was de zaal tijdig in de kerstsfeer gebracht. Het werd een gezellige opstelling met de tafeltjes versierd met kaarsjes en kleedjes en de stoelen daar rondom geplaatst. Ook de kerststal, kerstboom en andere kerstversierselen kregen een mooi plekje.

De zaal is klaar voor de gezamenlijke “Avond in de Kerstsfeer 2019”.

Toen dit alles klaar was, kwamen de gasten en de leden binnen druppelen. Iedereen nam in de zaal plaats en het werd al een gezellig samenzijn.
Rond 20:00 uur leidde Gonnie Hin de avond in, met een welkom aan iedereen. Vervolgens werden een aantal kerstliederen gezongen. Voordat de ziekendienst werd gehouden, werd door Gonnie een aantal namen genoemd waarvoor extra kracht nodig is. De ziekendienst werd muzikaal door Wim ondersteund.

Daarna werd de avond overgenomen door Rida Osinga voor haar kerstvertelling.

Hieronder een korte samenvatting van het Kerstverhaal.

Dit verhaal gaat over mejuffrouw Perle, die op Driekoningennacht werd gevonden door de familie Chantal en daar werd opgenomen in het gezin, weliswaar dat het standsverschil een grote rol speelde!

Dit verhaal is van Guy de Maupassant, maar door Rida verwerkt als Kerstverhaal 2019 voor de vereniging Geestelijk Rationele Samenwerking.
Wilt u het volledige verhaal lezen en ontvangen, laat het dan even weten via de mail: info@grs-medium.nl.

Als afsluiting bedankte Gonnie iedereen en in het bijzonder Rida voor haar deel van deze bijzondere Kerstavond.
Hierna werd als afsluiting het “Ere zij God” staande gezongen.

Voor iedereen was hierna, onder een gezellig samen zijn, heerlijke koek, diverse hartige hapjes en nootjes. Het drankje kon op rekening van de vereniging bij de bar afgehaald worden.

We kunnen terugzien op een geslaagde avond in de Kerstsfeer.

 Rida heel veel dank voor je bijdrage aan deze avond.