Grafologie door Peter Coppens.

 

Donderdagavond 30 september was er na een lange periode weer een openbare avond bij onze vereniging. Een avond die verzorgd werd door Peter Coppens, een bekend medium en lid van onze vereniging. 
Deze avond stonden de letters en cijfers centraal, waarop Peter zijn waarnemingen baseerde.
Gonnie Hin, onze voorzitter, opende de avond met een welkom aan Peter, zijn vriendin Els en natuurlijk ook een welkom aan alle andere aanwezigen.
Op verzoek van Peter werd, lied 24 “Mijn Toevlucht” gezongen.
Hierna werd een korte ziekendienst gehouden die door Wim Rob muzikaal werd ondersteund.

Peter begon de avond met een summiere uitleg over de geschiedenis/herkomst van Grafologie en de Astrologie. Peter vertelde ook hoe hij de avond ging invullen.
Elke aanwezige schreef bij binnenkomst op een blanco papiertje haar/zijn voornaam (doopnaam -namen) en geboortedatum. Belangrijk was dat dit zelf met de hand geschreven werd.
Willekeurig nam Peter één van de omgedraaide papiertjes en ontleedde het handschrift aan de hand van zijn kennis over de Grafologie van de voornaam en geboortedatum. Elke geschreven letter zegt iets over de persoon en ook de geboortedatum. Aan de hand daarvan vertelde Peter de eigenschappen van die  persoon en een boodschap die daarbij hoorde. Daarna vroeg hij wie bij dit papiertje hoorde.
De uitleg over de geboortedatum was een mengeling uit de Astrologie, Numerologie en de Kabbala. Op  deze manier toonde Peter zijn ervaringen en kennis  op een groot gebied wat het tot een interessante en  mooie avond maakte. De uitleg en boodschappen werden met respect en soms met een vleugje humor door hem gebracht.

Gonnie bedankte aan het eind van de avond Peter voor de leerzame en mooie avond die hij voor onze vereniging verzorgde. Met een boeket bloemen aan Peter werd dit “Dank je wel” door Rida Osinga nog eens ondersteund.  

Als afsluiting werd lied 101”Macht der Liefde” gezongen en aansluitend een collecte voor de leden.

 

Dank je wel Peter.

 

Wim Rob.

 

PS.
Op 28 oktober vieren we bij onze vereniging Allerzielen die door het bekende medium Loes van Loon wordt verzorgd. Zij zal foto’s van overleden personen met een witte bloem behandelen. De entree is deze avond gratis.

Voor de avonden ‘Leden en genodigden’ zijn er weer diverse mooie avonden in het vooruitzicht gesteld. Buiten onze kringavonden zijn er ook avonden met persoonlijke ontwikkeling.
Wilt u eens een avond voor ‘Leden en genodigden’ bijwonen, dan is dit altijd mogelijk. Graag dan ‘vooraf’ even contact opnemen met één van onze bestuursleden.
Voor deze avonden vragen wij geen entree.

Via de website van de vereniging (www.grs-medium.nl) kunt u contact opnemen met het bestuur en meer informatie over onze vereniging vinden.