Het jaar 2016.

Wat hebben we weer een roerig jaar gehad, dit geldt zeker voor verschillende mensen onder ons. Als ik kijk naar het begin van dit jaar, alleen al voor mezelf, dan denk ik dat was veel maar ook goed. Ik heb heel wat meegemaakt en daarvan geleerd. Zo neem je jezelf steeds voor om niet te snel alles en iedereen maar een plezier te willen doen. Het is dan gauw zo dat je zelf in de problemen komt met je tijd en voor je het weet zeg je dan: “Ik heb dit jaar niet kunnen doen wat ik eigenlijk allemaal had willen doen”.
Dus je gaat een oplossing zoeken voor dat probleem dat je je zelf aandoet en je komt dan tot de eenvoudige conclusie dat je gewoon even langer de tijd moet nemen op vragen van andere mensen en kan zeggen: “Ik kijk even in mijn agenda of het kan”. Eenvoudig gezegd maar ò zo moeilijk gedaan als JA-zeggen in je zit.
Maar door steeds te oefenen ga je merken dat het helpt en vind je rust voor jezelf en kom je aan de dingen toe die je echt wilt doen, zoals de donderdagavond vrij houden. Voor mij is de donderdagavond heel belangrijk, het is een rustpunt waar ik me weer kan opladen.
Oh ja, er zal altijd wel iets blijven waar je dan niet aan toe bent gekomen maar dat is dan wat je zelf eigenlijk ook niet zo belangrijk vindt, dus verzet je dat dan maar naar het volgende jaar. Door zo te handelen kun je beter tegen de dingen die je niet leuk vindt, maar die toch gebeuren!
Zo merk ik steeds meer dat ik ook groei in het leven en blij ben met alle mensen om me heen die dit ook meemaken. Je helpen en ondersteunen bij alles wat er gebeurt  en niet bij de pakken gaan neerzitten maar je een weg wijzen in het leven.

Spiritueel groeien is niet alleen psychometrie, waarnemingen enz., maar ook in alles wat je doet en denkt. Ook ik word daarmee veelvuldig geconfronteerd en daarom ben ik blij dat ik  aan het eind van het jaar weer zoveel heb mogen meemaken, ervaren en gelukkig ben dat ik nog steeds gezond ben.
Daarom zal ik ook altijd aan zieken blijven denken door voor hen een kaarsje te doen branden en ook voor diegenen die het geestelijke moeilijk hebben. Dat is toch zo gedaan denk ik dan!

Voor het nieuwe jaar dat ik hoop in te gaan, denk ik dan ook maar:
“Ik hoop op Liefde, Geluk, Gezondheid en Vrede voor alles wat leeft”.   

Een “Goed Nieuwjaar” wens ik iedereen van onze Vereniging Geestelijk Rationele Samenwerking en iedereen die zich met ons verbonden voelt.

Gonnie