Beste, lieve leden en belangstellenden,

Het einde van het jaar is in zicht, maar wat hebben we een gek jaar achter de rug! Je familie niet kunnen knuffelen, je vrienden niet kunnen ontmoeten, met een boog om de mensen in de supermarkt, dit was niet zoals we ons 2020 hadden voorgesteld! Maar nu de Kerstdagen, die zal voor de vereniging anders dan anders zijn. Geen Kerst waar we elkaar een knuffel kunnen geven, geen Kerstvertelling en ook niet elkaar de beste wensen voor het nieuwe jaar kunnen meegeven.

We missen jullie warmte en aanwezigheid, maar tja, het kan gewoon niet! We zijn al blij dat er geen leden ernstig ziek zijn geworden door Corona en laten we hopen dat het ons ook bespaard mag blijven. Gelukkig komen de antistoffen eraan, maar dan nog denken wij de eerste maanden van 2021 niet open te kunnen/mogen gaan. Maar “Corona-time” is niet voor iedereen negatief geweest! Voor velen heeft het terugwerpen in de stilte helend gewerkt en het besef dat niet alles vanzelfsprekend is.

Wat wel verdrietig was, dat we Marion door een slopende ziekte hebben moeten missen, 8 december jl. zou ze 50 jaar zijn geworden. Voor Wim heel verdrietig, maar hij weet dat Marion wist waar ze naar toe ging. Ze is in vrede gegaan en hij heeft alles voor haar gedaan wat mogelijk was. Hetzelfde geldt voor Marius. We hebben diverse malen gebeld, maar konden geen contact met hem krijgen. Wim is toen naar zijn huisadres gereden en hoorde daar van de buren dat Marius al in 2019 was overleden. Zo ook denken we aan dierbaren, die U en wij op aarde hebben moeten missen, maar waarvan wij weten dat we ze ooit weer zullen ontmoeten.

Toch hebben wij er het volste vertrouwen in, dat met liefde, geduld en positiviteit, we er samen weer bovenop komen. Zodra het veilig en verantwoord is, willen wij jullie weer graag in “de Bovenkruier” terugzien. Weet dat jullie ons altijd kunnen benaderen en verder hopen we,  hoe klein ook het aantal genodigden mag zijn, we jullie een hele fijne en warme “KERST” toewensen. En voor 2021…..gelukkig weten we dat nog niet, maar wij hopen dat het optimisme zal zegevieren en dat we straks weer fijne avonden met elkaar mogen beleven.

 

HEEL VEEL WARMTE EN VREDE TOEGEWENST
het bestuur van de vereniging Geestelijk Rationele Samenwerking.