Het jaar 2021.

Wat een roerig jaar hebben we weer achter de rug. Mede door de coronaperikelen is  het verenigingsjaar niet geworden zoals we gehoopt hadden. Door de opgelegde richtlijnen van de overheid en het RIVM zijn er een aantal maanden geen bijeenkomsten gehouden. De maanden januari, februari, september en oktober, toen we bij elkaar mochten zijn, hebben we mooie en leerzame avonden gehouden waar we met veel voldoening op terug kunnen zien.

Nu weer in een periode waarin wij en ‘De Bovenkruier’ gebonden zijn aan de opgelegde regels. Hoelang dit weer gaat duren is nog een groot vraagteken. Zodra er voor onze vereniging positieve ontwikkelingen zijn, zullen we dat onmiddellijk melden.

Het einde van het jaar is in zicht en de feestdagen staan voor de deur.
De Kerstdagen en de jaarwisseling zullen anders zijn dan we zouden wensen. Nu in een kleine kring met familie en/of vrienden, eenzaamheid en gemis.

Ondanks dit alles wensen we jullie hele goede kerstdagen toe en voor 2022 het aller beste.

Hopende dat dit jaar mag worden zonder beperkingen, eenzaamheid, gemis, verdriet, ziekte en andere belemmeringen. Maar we blijven wel hopen op een jaar waarin we weer samen met elkaar mooie en leerzame verenigingsavonden mogen beleven.

Wij wensen iedereen:

Liefde, Geluk, Gezondheid en Vrede toe.
Het bestuur vereniging Geestelijk Rationele Samenwerking