Ingezonden stukjes.

Enkele leden van onze vereniging hebben een stukje ingestuurd voor plaatsing op onze website.Een mooi stukje over onze vereniging, een gedicht en een tekening van een ikoon. Ieder op haar/zijn eigen manier iets aangebracht. Het is net even anders dan wat je gewend bent op onze site.
Iedereen heeft de mogelijkheid om iets te delen.  met anderen. Heb je iets, een gedicht, een tekening, een ervaring enz. stuur het dan met de mail naar info@grs-medium of geef het op onze avond af aan één van de bestuursleden.
Al vast dank.

krul

logo-zon-handen

Ingezonden door Eja en Ed

Het is fijn om samen te werken met mensen die hetzelfde doel hebben. Dat doel is, een beetje vrede  brengen, licht de wereld in zenden, want licht is liefde. Het gebeurt op heel veel plaatsen in ons land, in Europa en zelfs wereldwijd.Als je Facebook leest, kun je zien hoe spiritualiteit groeiende is. Onderwerpen zoals nieuwe Tijdskinderen.
We weten dat het nodig is, want de ommekeer waar we op dit ogenblik in verkeren, is gaande . Men noemt het ook wel het Michael tijdperk.

Onze vereniging bestaat gelukkig uit mensen die stevig met de voeten op aarde staan. Nuchter en wetende dat er een verandering plaats zal vinden op aarde. Dat we allereerst aan ons zelf dienen te werken en samen meer kunnen bereiken dan alleen.

Kom gerust eens bij ons kijken en voelen, we kunnen het vast wel samen vinden.

krul

 

2016-nb-marjolein3

Ingezonden door  Marjolein.

Lieve Allemaal,
Naar aanleiding van het  kaarsroetlezen door Gerrie, viel het volgende mij op. Donderdag 26 september 2016 kreeg zij meerdere keren door dat mensen een stapje terug moesten doen. Dat ze al gewaarschuwd waren. Dit herken ik zelf zo goed. Deed me denken aan mijn ’te laat zijn’. Daarover kreeg ik het gedicht ‘door’. Het onderstreept nog eens wat Gerrie door kreeg. Als ik dit gedicht nu doorlees, kan ik nog emotioneel worden, het is geschreven op 12 februari 2013. Toen had ik er nog geen naam voor, nu wel.

– De verschijning –

De verschijning.

Daar stond hij,

begroette mij vriendelijk,
met mededogen.

Zei ik niets
maar ik zag het,

in zijn ogen.

De mantel der beproeving
sloeg hij genadig om mij heen
keek mij héél doordringend aan
voor hij langzaam weer verdween.

                                                                               Een liefdevolle omhelzing.
                                                                                            Marjolein Slot-Wolterbeekmsw

krul

Ingezonden door Wil de Groot.

De monniken van het Solovki-klooster in Rusland vonden deze
ikoon na een storm, in een boom, aan de Sosnova rivier.

Tekening: Wil de Groot
2016-nieuwsbrief-tekening-wil2