Inne Cath.

Dinsdag 5 juli jl. is Inne Cath overgegaan. De begrafenisplechtigheid heeft op 9 juli plaatsgevonden in de aula van de begraafplaats Westerveld te Driehuis.
Rida leerde Inne tien jaar geleden kennen tijdens de Zijderoute reis. Inne is twee en half jaar haar huisgenoot geweest. Vijf jaar geleden tijdens een vakantie met zijn oudste dochter in Brazilië, werd Inne beroofd en kwam met ernstig hersenletsel terug. Dit had tot gevolg dat Inne, voorheen advocaat, in 2011 niet kon afstuderen aan twee universiteiten, maar via READE- revalidatie, bij de “Woonvorm” in Purmerend terecht kwam. Inne leed aan Afasie en ernstige bloeddrukverschillen hetgeen alleen maar erger werd. Rida heeft naast de zorg van de “Woonvorm” voor een heel groot gedeelte Inne nog vreugde in het leven kunnen geven (Inne wilde eigenlijk niet verder leven!), door met hem naar,  o.a. het Concertgebouw, musea, schildercursussen, etc. te gaan. Bij één van de valpartijen kreeg Inne een hersenbloeding en besloot uiteindelijk tot sedatie over te gaan.   

Tijdens de begrafenisplechtigheid hebben de kinderen, zus en vrienden hun belevenissen en ervaringen met hun vader, broer en vriend, in hun toespraak weergegeven. Daarbij ook een woord van dank aan Rida voor alle energie die zij de laatste jaren in Inne heeft gestoken.
Ook Rida heeft een toespraak gehouden.

“Vixi liber et moriar”
 (Vrij heb ik geleefd, vrij zal ik sterven.)

Wij wensen de kinderen, verdere familie en allen die hen dierbaar zijn, heel veel sterkte de komende tijd.

Namens het bestuur,
Wim.