Intuïtieve ontwikkeling,       12 november 2015.

Op donderdag 12 november verzorgde Eja Wakker voor onze vereniging weer een avond met intuïtieve ontwikkeling voor de leden.
De avond begon, zoals gewoonlijk, met het zingen van een lied. Op verzoek van Eja werd het lied “De macht der liefde” gezongen, gevolgd door een muzikale ziekendienst.

We zaten in een grote kring rondom de tafel waarop Eja allerlei attributen had neergelegd. Zeemleren lapjes, papier, pennen, glazen bolletjes en lintjes in verschillende kleuren. 
Eja koos voor een oud volksgebruik, o.a. bij de indianen, een amulet in de vorm van een buideltje. In dat buideltje, ook wel gelukszakje genoemd, zitten voorwerpen die geluk of voorspoed brengen.
Het doel van de avond was om je gevoel in het zelfgemaakte zakje te doen en dan op tafel te leggen, om daarna door een ander te worden behandeld.
Van de voorwerpen die op tafel lagen, werd ons verzocht om ook een amulet te maken. In het buideltje, gemaakt van zeemleer of papier, werd een papiertje gedaan met daarop spontaan een woord of zin geschreven, ook mocht je de attributen die op tafel lagen gebruiken. Daarna sloot je het “gelukszakje” af met een door jou gekozen lint. Even je concentreren op wat je gedaan had en dan op tafel leggen.
Ieder kreeg de kans om een buideltje, waarvan je niet wist van wie het was, te psychometreren. Als je er niet uitkwam, vroeg Eja jou om te vragen van wie het was, om zo wat verder te komen met de uitleg van het zakje Voor de leden die nooit iets aan psychometrie gedaan hadden, was het toch een beetje onwennig en eng. Wel waren zij verrast voor hetgeen zij brachten. Ook kwamen er hele mooie boodschappen door,  met of zonder aanwijzingen van Eja.

Eja heeft onze vereniging op diverse avonden verder op weg geholpen met het ontwikkelen van onze intuïtie.

Alle aanwezigen vonden het een geslaagde avond en  naar een vervolg wordt uitgezien.

De avond werd door Gonnie afgesloten met een dankwoord aan Eja en voor de inzet van de aanwezige leden. Met het zingen van “Blijf met mij Heer” en de collecte werd de avond afgesloten.

We mogen terugzien op een geweldige avond met een flinke opkomst.

Eja, heel veel dank voor het verzorgen van deze avond.

 

Wim

20151112-1 wim