Kaarsroetlezen door Gerrie Sterrenburg

Donderdag 12 mei was het dan zover, een avond met kaarsroetlezen door Gerrie Sterrenburg.
Gonnie Hin opende de avond met een welkom aan Gerrie en natuurlijk ook aan iedereen die aanwezig was. Daarna werd lied “Macht Der Liefde” gezongen.
Bij elke samenkomst van onze vereniging wordt een ziekendienst gehouden en Wim Rob ondersteunde deze korte ziekendienst muzikaal.

Daarna werd het woord aan Gerrie gegeven.

Zij legde uit wat de bedoeling was van de avond.

Bij het kaarsroetlezen is het de bedoeling om een vel papier, in de kleur die op dat moment bij je past, willekeurig door de vlam van een kaars te bewegen. Hierdoor komt de roettekening op papier. Aan de hand daarvan gaf Gerrie de boodschappen op een zuivere manier door. Boodschappen met raad, waarschuwingen, advies en die op allerlei gebied betrekking hadden konden zo uit de tekening worden gelezen. Dus de kleur van het papier en de vorm van de roettekening bepaalden de inhoud van de boodschap. Kaarsroetlezen is eigenlijk een vorm van psychometrie. Na elke boodschap die Gerrie gaf, werd de mogelijkheid gegeven om een vraag te stellen.

 

Aan het einde van de avond gaf Gerrie een algemene boodschap door via een prachtig gedicht door haarzelf geschreven.
Gerrie verzorgde de avond met een traan en een lach en bracht de boodschappen op een hele fijne en zuivere wijze. We zijn blij dat zij één van onze leden is die dit werk voor iedereen mag en kan uitdragen.

 Dank je wel Gerrie.

 

Ook houdt de vereniging besloten avonden. Bent u (nog) geen lid en heeft u belangstelling om eens een besloten avond met ons mee te maken, dan bent u van harte welkom. Neem van tevoren wel eerst even contact op met één van de bestuursleden.
Voor contact en meer informatie zie onze website: www.grs-medium.nl.


Namens het bestuur.
Wim Rob.