KERSTAVOND 2015

Enkele dagen voor de Kerstavond kregen we toestemming van de vrijwilligers van “De Bovenkruier” om de zaal in te richten. Het werd een gezellige opstelling, met willekeurig neergezette tafeltjes en stoelen, met kaarsjes en kleedjes op de tafels en kussentjes op de stoelen. Ook de kerststal kreeg een mooi plekje.
Klaar voor de gezamenlijke “GRS Kerstavond 2015”.

1-[GRS-Zaandam] Kerst 2015 inrichten zaal 2-[GRS-Zaandam] Kerst 2015 inrichten zaal

Donderdagavond 24 december was Tonnie, vrijwilligster van “De Bovenkruier”,  al vroeg aanwezig om een aantal leden wegwijs te maken in de keuken en voor het bar-werk. We hadden namelijk toestemming om zelf de koffie, thee en frisdrank te verzorgen. Tijdens de voorbereiding kwamen de eerste leden en belangstellenden al binnen in de sfeervolle ingerichte zaal.

3-[GRS-Zaandam] Kerst 2015 voorbereiding samen zijn 12-[GRS-Zaandam] Kerst 2015 Bar-werk

De avond begon met een welkom door onze voorzitter Gonnie Hin. Daarna werden een aantal kerstliederen gezongen en vervolgens een ziekendienst die muzikaal werd ondersteund door Wim Rob.
Adrie en Chris Ong A Kwien hadden een prachtige wenskaart meegenomen met daarop het gedicht “Bedankt voor onze Vriendschap”, een boodschap voor allen. Onderstaande tekst werd op verzoek van Adrie en Chris voorgelezen.

10-[GRS-Zaandam] Kaart Cris en Adrie Ong A Kwien

Daarna werd de avond overgenomen door Jeannette en Theo Horstink. Jeannette opende eerst met een stukje muziek om daarna een groot aantal voorwerpen te psychometreren die betrekking hadden op de Kerst. Theo maakte daarbij gedichten welke aansloten op de boodschappen van Jeannette.

 

4-[GRS-Zaandam] Kerst 2015 muziek als voorbereiding 5-[GRS-Zaandam] Kerst 2015 Theo schrijft gedicht

 

 

 

 

 

 

 

6-[GRS-Zaandam] Kerst 2015 Jeannette en Theo samen

Rond half tien sloten Jeannette en Theo hun gedeelte van de avond weer af met een stukje muziek. Gonnie bedankte Jeannette en Theo voor het verzorgen van dit gedeelte van de avond. Voordat de avond overging in een gezellig samenzijn met hapjes en drankjes, las Gonnie nog het gedichtje van Wil de Groot voor.

11- [GRS-Zaandam] Kaart Wil de Groot

Als afsluiting werd staand het:   “Ere zij God en vrede op aarde”gezongen.

Daarna werd het een gezellig samenzijn met als ondersteuning kerstmuziek, het smullen van kerstbrood, banketstaaf en hartige hapjes.

7-[GRS-Zaandam] Kerst 2015 Samen  9-[GRS-Zaandam] Kerst 2015 Samen

 

 

 

 

 

 

 

8-[GRS-Zaandam] Kerst 2015 Samen

 

We mogen terugzien op een mooie kerstavond waarin we weer alle medewerking kregen om dit mogelijk te maken.

Hiervoor heel veel dank!
Namens het Bestuur.