Nieuw LEVEN ……    zorgt voor VERNIEUWING…….

In een tijd van herdenken, november de maand waarin we denken aan allen die ons zijn voorgegaan, is er altijd weer een geluid van hoop. Ook een troost dat er altijd weer een vernieuwing plaats kan vinden. De eeuwig doordraaiende cirkel in ons leven.

kind-in-hand

Dan is het fijn een geboortekaartje te ontvangen met de aankondiging van een nieuwe wereldburger.Bij Davina en Michael werd Ferry Waylon van den Eeckhout geboren. Een nieuw leven dat zijn weg mag vinden op deze aarde.
Wij wensen hem en zijn ouders een liefdevolle tijd toe.

 

De openbare Allerzielen avond was een intiem gebeuren. Mooie bloemen, een schakel  tussen medium en de geestelijke wereld, boodschappen die voor de ontvanger die de bloemen had neergelegd, van belang kunnen zijn. Het was voor mij een duidelijke boodschap, waarin ik antwoorden kreeg op vragen waar ik mee had geworsteld. De antwoorden die ik daarop kreeg, waren een bevestiging dat ik de goede beslissingen had genomen. Het weten dat ik wel degelijk de juiste ingeving had gekregen, werd bevestigd. Het is fijn om een bevestiging te ontvangen. Soms verwachten mensen een kant en klare oplossing en willen ze weten wanneer de jackpot valt. Daar is het niet voor bedoeld, je moet zelf je weg zien te vinden. Je kunt alleen je eigen keuze maken, het is immers jouw leven dat je zelf mag inrichten. Zelf je fouten maken, hoewel het geen fouten zijn, het zijn leerprocessen. Door die leerprocessen krijg je inzicht en daar draait het om.

Dat er dan een vereniging is waarin je de mogelijkheid krijgt jouw leerproces te ontdekken en met elkaar in een vertrouwde sfeer jezelf verder te ontwikkelen, is prachtig.

bbloem-vlinder-bij

Ingezonden door Eja Wakker