Openbare avond met Loes van Loon

Donderdag 28 november jl. verzorgde Loes van Loon voor onze vereniging een spirituele avond. Zij gaf boodschappen door aan de hand van foto’s van overledenen en voorwerpen.

Rida Osinga opende de avond met een hartelijk welkom en in het bijzonder aan Loes van Loon. Zoals gewoonlijk begonnen wij de avond met het zingen van een lied (Lied 201: “Macht der Liefde”) en een korte ziekendienst, hetgeen muzikaal werd ondersteund door Wim Rob.

 

Daarna werd het woord aan Loes van Loon gegeven.
Loes begon met het behandelen van de foto’s en voorwerpen. Allen mochten een boodschap van Loes ontvangen. De gids van Loes, Hebenes, was duidelijk daarbij aanwezig. Dit was te merken aan: “Mijn Heeb of Hebie zegt …..”
Het contact met haar begeleiders werd snel gelegd en de boodschappen daarvan waren helder, zuiver en uitgebreid. Vragen bleven daardoor uit, maar ook doordat Loes benadrukte met: ”Kan je me volgen?” “Snap je het nog?” of “Heb je nog een vraag?” De boodschappen werden daardoor nooit zwaar, omdat er een grote mate van humor bijkwam en misschien daarom wel zo helder voor iedereen.

Rida sloot de avond af met een dankwoord aan Loes, die voor deze avond een prachtig boeket rozen ontving van de leden van de GRS.

Op verzoek van Loes werd de avond afgesloten met het zingen van het lied “Abba Vader”.

We mogen terugzien op een geweldige en boeiende avond met mooie en zuivere boodschappen.

 

Dank je wel Loes!

 

De volgende openbare avond wordt een avond in de Kerstsfeer. Deze zaal gehouden worden op donderdag 19 december. De toegang is gratis!
Zie voor meer info later op deze site.

Ook houdt de vereniging besloten avonden. Bent u (nog) geen lid en heeft u belangstelling om eens een besloten avond met ons mee te maken, dan bent u van harte welkom. Neem van te voren wel eerst even contact op met één van de bestuursleden.
Voor contact en  meer informatie zie onze website: www.grs-medium.nl.

 

 

Wim Rob