PARANORMALE AVOND met PSYCHOMETRIE

Donderdagavond 28 april was er een openbare avond bij onze vereniging Geestelijk Rationele Samenwerking. Carla Bronger heeft deze avond, aan de hand van psychometrie en met ondersteuning van de medicijnkaarten, voor ons verzorgd.

Na het welkomstwoord van Gonnie Hin werd natuurlijk, en zo als gewoonlijk,  begonnen met het zingen van een lied. Na het uitdelen van de zangbundels aan de gasten, werd lied 31 “OPEN MIJN OOG . . . . ” gezongen.
Voor de ziekendienst, die we altijd houden op onze avonden, gaf Gonnie enkele namen door die, gezien hun gesteldheid, extra kracht nodig hebben. Daarbij gaf Gonnie de kleur roze aan voor het hart waarmee we werken, het rode voor de aarde met alles wat daar op leeft en de kleur geel aan de ster die staat voor het universum. Het hart, de aarde en de ster staan in het logo van onze vereniging.
De ziekendienst werd muzikaal ondersteund door Wim Rob.

Carla begon haar gedeelte met het voordragen van onderstaand gedicht.

Oog-traan-tekst

Aan enkele bezoekers werd door Carla uitgelegd hoe het één en ander bij haar  werkte. Daarna begon Carla met het psychometreren van de voorwerpen en foto’s van dieren of personen. Veelal met ondersteuning van haar medicijnkaarten. Voor ieder die een aanvulling op de boodschap wenste, gaf Carla de mogelijkheid tot een een vraag.  Na afloop gaf Carla ons het volgende gedicht mee.

Samen met tekst

Gonnie sloot de avond af met een dankwoord aan Carla en alle aanwezigen voor hun komst en steun. Tijdens de collecte (voor de leden) werd uit onze zangbundel het passende lied “Tel uw zegeningen” gezongen.

We mogen terugzien op een geweldige avond met een goede sfeer en fijn om weer te zien dat er mensen zijn die interesse hebben in onze vereniging.

Dank je wel Carla.

Wilt u eens kennis maken met onze vereniging, dan kunt u bij ons op bezoek komen. Voor de besloten avonden graag eerst even contact opnemen met één van de bestuursleden (zie hiervoor onder ‘contacten’ op deze website).

Bezoekadres:

“De Bovenkruier”
Drielse Wetering 49

1509 KP   Zaandam

Wim.