PARANORMALE BEURS 28 januari 2016.

We mochten ons weer verrassen met een grote opkomst. Verschillende mediums hebben het deze avond behoorlijk druk gehad en konden de opkomst bijna niet aan. Enkele gasten hebben we daardoor moeten teleurstellen. Ons excuus daarvoor.

Zo hebben een viertal leden van de vereniging, Marion Velseboer, Wim Hoff, Ria en John van Renswoude, Reiki behandeling verleend aan een aantal personen die daar behoefte aan hadden of wel eens wilden weten wat Reiki was.

DSC_0379-1  DSC_0383-1       DSC_0382-1

krul-klein

 

Anita van der Kleij heeft bij diverse personen de lijnen in de handen gelezen. Vandaar uit gaf zij uitleg van wat de lijnen  betekenden voor het heden en verleden.
DSC_0384-1

krul-klein

Gerrie Sterrenburg mocht aan de hand van spontane waarnemingen en psychometrie boodschappen aan haar bezoekers doorgeven.

DSC_0385-1

krul-klein

Esther van Uden legde de Tarotkaarten en gaf haar eigen waarnemingen.

DSC_0380-1

krul-klein

Diny Rob vertelde  haar boodschappen via de kleuren in de bijenwastekeningen en de mandala’s. Elke kleur heeft bij haar een eigen betekenis.

DSC_0381-1

krul-klein

Rida Osinga zag dat het aardig vol begon te lopen en sprong bij met deel te nemen aan de kleine paranormale beurs. Al snel werd er een tafeltje bijgezet en Rida vroeg de  bezoeker/ster welke vraag hij/zij beantwoord wilde hebben d.m.v. de pendel. Ook buiten de pendel kwamen er antwoorden.

L1060307

krul-klein

Naast de zaal waar de kleine paranormale beurs werd gehouden, was het een gezellig samenzijn. Vrienden, bekenden en andere relaties ontmoetten elkaar en deelden hun verhaal.

DSC_0391-1 DSC_0388

 

 

 

 

 

 

 

DSC_0387-1

krul-klein

Als vereniging kunnen we terugzien op een geslaagde kleine paranormale beurs. We bedanken de gasten voor hun grote opkomst en de mediums die dit mogelijk maakten.

krul-klein

Ook houdt onze  vereniging avonden die alleen voor de leden bedoeld zijn . Gezien het feit dat onze vereniging een open karakter heeft, en u heeft interesse om eens één van onze avonden bij te wonen, dan bent u van harte welkom. Neem daar voor wel eerst even contact op met één van de bestuursleden.
Voor het bijwonen vragen wij dan geen vergoeding  van € 5,00 zo als bij de openbare avonden.

 

Namens het bestuur,

Wim