Peter Coppens 30 november 2017.

Donderdagavond 30 november was er weer een openbare avond bij onze vereniging. Een avond die verzorgd werd door Peter Coppens, een  landelijk bekend medium en lid van onze vereniging. 
Op deze avond stonden de Tarotkaarten en de waarnemingen van Peter centraal.

Gonnie Hin, onze voorzitter, opende de avond met een welkom aan Peter en zijn vriendin Els en natuurlijk ook een welkom aan iedereen die aanwezig was.
Na het zingen van een lied werd, op verzoek van Peter, het lied “Hoe heerlijk te weten” gezongen met aansluitend daaraan een korte muzikale ziekendienst.

Daarna begon Peter aan zijn gedeelte.
Van Peter kregen we een summiere uitleg over de geschiedenis/herkomst van de Tarotkaarten en de betekenis van verschillende afbeeldingen daar op.
Ook vertelde Peter hoe hij de avond ging invullen.

Elke aanwezige kreeg bij binnenkomst een papiertje met daarop een nummer. Willekeurig werd door Peter een omgedraaid nummertje genoemd en aan de hand daarvan werd, zonder dat Peter wist bij wie dit nummer hoorde, een boodschap gegeven. Na deze eerste boodschap werd uit de Tarotkaarten één van de 12 Zodiac (dierenriem) kaarten getrokken, nadat Peter bij het aanwijzen van die kaarten “stop”had te horen gekregen. Aan de hand daarvan kreeg de betreffende persoon een  aanvulling op de eerdere boodschap uit de betekenis van de getrokken kaart. Als laatste trok Peter nog een planeetkaart en gaf daarmee een afsluitende boodschap. Peter gaf zo een  aantal aanwezigen een boodschap mee. Boodschappen werden met respect en soms met een dosis humor gebracht.

In de pauze kreeg iedereen de kans om de kaarten van dichtbij te bewonderen en de door Peter genoemde details te bekijken.

Aan het einde van de avond bedankte  Gonnie  Peter voor de hele fijne avond die hij voor ons had gebracht. Ook alle aanwezigen werden bedankt voor de steun en de liefde om zulke fijne avonden mogelijk te maken.

Als afsluiting op deze avond werd “De Macht der Liefde” gezongen en voor de leden een collecte gehouden.

We mogen weer terug zien op een mooie avond.

 

Dank je wel Peter.

 

Wim Rob