Tarotkaarten met waarnemingen door Peter Coppens.

Donderdagavond 25 april was er weer een openbare avond bij onze vereniging. Een avond die verzorgd werd door Peter Coppens, een bekend medium en lid van onze vereniging. 
Deze avond stonden de Tarotkaarten en de waarnemingen van Peter centraal.

Gonnie Hin, onze voorzitter, opende de avond met een welkom aan Peter, zijn vriendin Els en natuurlijk ook een welkom aan alle andere aanwezigen.

Op verzoek van Peter werd, lied 37 “Ik weet, o God, dat Gij mij leidt” gezongen. Gonnie gaf aan dat dit lied paste bij en na het overlijden van ons lid Klara van der Knaap. Aansluitend werd ook lied 201 “De Macht der Liefde” gezongen.
Hierna werd een korte ziekendienst gehouden die door Wim Rob muzikaal werd ondersteund.

Daarna begon Peter aan zijn gedeelte.
Van Peter kregen we een summiere uitleg over de geschiedenis/herkomst van de Tarotkaarten en de betekenis van verschillende afbeeldingen daar op. Ook vertelde Peter hoe hij ging de avond ging invullen.

Elke aanwezige kreeg bij binnenkomst een papiertje met daarop een nummer. Willekeurig werd door Peter een nummer genoemd en aan de hand daarvan werd, zonder dat Peter wist wie bij dit nummer hoorde, een boodschap gegeven. Na deze eerste boodschap werd uit de Tarotkaarten één van de 12 kaarten van de grote arcana getrokken. Aan de hand daarvan kreeg de betreffende persoon, uit de betekenis van die kaart, een verdere aanvulling op de eerdere boodschap. Boodschappen werden met respect en soms met een dosis humor gebracht.

Gonnie bedankte Peter, aan het einde van de avond, voor hetgeen hij die avond aan boodschappen had gebracht. Ook alle aanwezigen werden bedankt voor de steun en de liefde om dit alles mogelijk te maken.

Als afsluiting van deze avond werd lied 207 “Hoe heerlijk te weten” gezongen en met  daaraan sluitend een collecte voor de leden.
Als dank krijgt elk medium die voor onze vereniging een avond verzorgd bloemen. Diny Rob overhandigde de bloemen aan Peter en gaf uitleg over de kleuren van het boeket.

Dank je wel Peter.