WILLY COPPENS – VAN HOEVEN

Maandagavond  22 juni 2015 is ons lid Willy Coppens, na een lange periode van een slopende ziekte, overgegaan. De cre­ma­tie­plech­tig­heid heeft op 27 juni plaatsgevonden in de aula van cre­ma­to­ri­um “Beu­ken­hof”, te Schiedam.

Tijdens deze plechtigheid werd door verschillende aanwezigen troostende woorden gesproken. Ook door de familie, met name het gezin, werden lieve woorden richting Willy uitgesproken. Willy was voor hen fijne en lieve moeder. Herinneringen over de uitstapjes, spelletjesavonden en vele andere onderwerpen die zij met Willy mochten meemaken werden naar voren gehaald .
Willy was een spirituele vrouw en stond voor iedereen klaar. Zij gaf jaren raad en daad daar waar het nodig was. Begeleidde veel mensen op het spirituele gebied. Het deed haar dan ook pijn dat ze dat door haar ziekte uiteindelijk niet meer kon doen.
Door Peter, samen met het gezin en de aanwezigen  werd het bekende lied “You’ll never walk alone” gezongen. De muziek die tussen de toespraken gedraaid werd, was heel divers.

De grote opkomst gaf aan dat Willy voor vele een graag geziene vrouw was. Peter en het gezin kunnen en mogen daarin troost vinden.

Op de rouwkaart staat de volgende tekst:

Wees niet bedroefd om mijn heengaan. Ik heb het met jullie goed  gehad.
Vaarwel lieve mensen en herinner mij zoals jullie mij hebben gekend

 

“Ik ben er”
Willy

Wij wensen Peter, het gezin, de familie en andere dierbaren heelveel sterkte toe voor de komende tijd.

 

Namens het bestuur,

Wim.