Zomerstop 2022 en nieuw adres.


In de zomermaanden juni, juli en augustus zijn er geen bijeenkomsten van onze vereniging. Dus geen bijeenkomsten, maar wel is er in die maanden toch enige verbondenheid met elkaar. Elke donderdagavond, als we niet bij elkaar zijn, wordt door velen van ons om acht uur een kaars gebrand. Hiermee wordt met elkaar een kring van licht gevormd voor moeder aarde, vrede en begrip, steun voor wie het nodig heeft, genezing voor de zieken en kracht voor jezelf. Alle activiteiten vanuit onze vereniging staan dus niet stil, we blijven samenwerken.

De toekomst van de “De Bovenkruier” was onzeker en daarom moesten we op zoek gaan naar een andere locatie. In “De Bovenkruier” hebben we ongeveer 250 mooie avonden kunnen en mogen houden. Gelukkig kunnen we, door die onzekerheid van “De Bovenkruier” uitwijken een andere ruimte.

Na deze zomerperiode starten we met onze avonden niet meer in “De Bovenkruier”, maar zijn we  welkom bij de “BWZ” waar we een rustige ruimte hebben gevonden en waar we onze bijeenkomsten kunnen en mogen houden. Een fijne en mooie samenwerking hebben we daar al mogen ervaren tijdens de kennismaking en de verhuizing van “De Bovenkruier” naar het BWZ-gebouw.

Het nieuwe bezoekadres wordt:

BWZ – gebouw
Pinkstraat 14
1541 HD   Koog aan de Zaan

Donderdag 1 september is het dan zo ver dat we elkaar daar weer kunnen ontmoeten na een lange zomerstop. De eerste bijeenkomst beginnen we met een ontwikkelingskring. Na de kringavond zelf is er altijd wel tijd over om elkaar bij te praten.

We zullen de eerste avonden opgevangen worden door BWZ-bestuurslid  (Marga) om ons in te werken. Daarna zijn we ‘selfsupporting’.

Voor de avonden in de komende maanden zijn er buiten onze ledenavonden weer mooie openbare avonden gepland.
Grafologie                                                   Peter Coppens
Bloemenseance 1(Allerzielen)                  Diny Rob
Waarnemingen/Tarotkaarten                  Frans Meulman
Avond in de Kerstsfeer                              Gonnie Hin

Wat betreft de ledenavonden (besloten avonden) zijn er weer diverse avonden in het vooruitzicht. Buiten onze kringavonden zijn er ook avonden met persoonlijke ontwikkeling.
Wilt u eens een besloten avond bijwonen  dan is dit altijd mogelijk. Graag dan vooraf’ even contact opnemen met één van onze bestuursleden.
Via de website van de vereniging www.grs-medium.nl kunt u contact opnemen met het bestuur en meer informatie over onze vereniging vinden.

Wij wensen iedereen een gezonde en fijne zomer toe.
En alle zieken beterschap en/of de kracht om het te dragen.

 

Graag tot ziens in onze nieuwe ruimte

 

Het bestuur Vereniging
Geestelijk Rationele Samenwerking.